Sluiten

Gedimat SMETS

 • Nieuwenrodestraat 13
 • 1861 Wolvertem - Meise
 • Tel.: 015 71 11 19
 • Fax: 015 71 20 94
 • Facebook
 • YouTube

Openingsuren

TOONZAAL & MAGAZIJN

 • ma tot vr07u00 - 12u0012u45 - 17u00
 • zaterdag08u00 - 12u00of op afspraak

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

Onze troeven

Gedimat Smets houdt kwaliteit continu hoog in het vaandel. Dat betekent dat we alleen kwalitatieve producten en diensten leveren, aangevuld met een correcte service. Onze unieke service bestaat uit:

 • Röben-dealer

  Röben-dealer

  RÖBEN: Duitse kwaliteit!
  Reeds 4 generaties is onze firma RÖBEN-dealer. De Röben-groep bestaat uit 14 fabrieken in Europa & Amerika waarin meer dan 2.000 kwaliteitsproducten uit gebaken klei worden vervaardigd.

  De Röben-poroton is één van de paradepaardjes uit het gamma. Dit zijn binnenmuur blokken met zeer hoge thermische en akoestische isolatiewaarden. Deze blokken kunnen zowel vermetst als verlijmd worden.

  Verder produceert Röben een zeer ruim assortiment hoogwaardige gevelstenen en dakpannen. Gaande van strak modern, rustiek tot zeer exclusief en speciaal. 

  Keramische vloertegels voor interieur en terras, industriële tegels alsook een indrukwekkend assortiment keramische straatklinkers voor wegen en opritten behoren tot het Röben gamma.

 • (Maatwerk) natuursteen

  (Maatwerk) natuursteen

  De charme van natuursteen
  Natuursteen is een uniek produkt zowel voor binnen- en buitentoepassingen. De natuurlijke charme en de warme kleurschakeringen kunnen door geen enkel produkt vervangen worden. In de keramische tegelwereld vinden we zeer mooie natuursteen imitaties, maar het blijven natuurlijk imitaties. Over natuursteen worden er veel misvattingen de wereld ingestuurd.

  De misvattingen over natuursteen op een rijtje

  • Natuursteen: te duur
  Er zijn reeds heel wat soorten voor binnen- als buitentoepassingen van < 25€/m².

  • Natuursteen: niet vorstvrij
  Er zijn natuurlijke een heleboel natuursteen soorten die enkel voor binnen toepassingen mogen gebruikt worden. Daarnaast zijn er de natuursteensoorten voor buiten die voldoende getest zijn door o.a. het W.T.C.B. op vorstbestendigheid. Loskomen of barsten van tegels heeft eerder te maken met onzorgvuldige plaatsing.

  • Natuursteen: gevoelig voor vlekken
  Binnen worden natuurvloeren verzadigd en onderhouden met speciale produkten zodat het onderhoud kinderspel wordt. Buiten laat je het natuurprodukt best aan de natuur over. De steen reinigt zichzelf. Een ferme regenbui kan wonderen doen …

  • Natuursteen: moeilijk te plaatsen
  Volg steeds de plaatsingsvoorschriften of doe een beroep op een vakman.

  • Natuursteen: te glad
  Kies een aangepaste afwerking:. gevlamd, gebouchardeerd, natuurruw …

  Maatwerk voor al uw natuursteen
  Dorpels, venstertabletten, trappen, keukenwerkbladen, badkamertabletten, tafelbladen of eigen creaties. Wij maken het allemaal volgens uw wensen en afmetingen in de juiste natuursteen soort. In onze toonzaal vindt u een zeer ruim gamma natuursteen produkten waar maatwerk in mogelijk is. Wij besteden ook de grootste zorg aan de opmeting, maken van een plan, fabricatie en eventueel plaatsing van alle maatwerk door professionele mensen.

  Maatwerk kan sober, strak, modern tot zeer luxueus afgewerkt worden naargelang het budget. Voor ieder wat wils. Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn. Zo hebben wij standaard arduindorpels op stock in 5cm dik, 18cm breed in verschillende lengtes aan zeer voordelige prijzen.

  Kom gerust eens langs met uw plan of idee zodat wij samen met u uw project kunnen uitwerken. Bekijk hieronder alvast enkele mooie realisaties.


 • Gevelstenen

  Gevelstenen

  De juiste gevelsteen kiezen voor uw droomwoning is één van de belangrijkste keuzes in gans uw bouw- of verbouwproject. De nodige aandacht hieraan besteden is van groot belang. De gevelsteen bepaalt immers het karakter en uitzicht van uw woning.

  Er zijn heel wat gevelstenen op de markt die zeer mooi ogen maar kwalitatief een stuk minder goed zijn. Een hoge waterabsorptie, snel vervuilen, hoog risico op salpeteruitslag, ...enzovoort. Het zou zonde zijn indien uw droombeeld slechts na enkele jaren al zou stuk gaan.

  Daarom helpen wij u graag met tips en vrijblijvend advies bij de keuze van uw gevelsteen. Kwaliteit en service zijn onze troeven. In onze toonzaal vindt u een uitgebreid gamma kwalitatieve en exclusieve gevelstenen alsook recupstenen.

  Tevens is Gediat exclusief verdeler van de Kloostersteen. Deze nieuwe gevelsteen heeft het uiterlijk van een recuperatiesteen, maar de fysieke kwalitatieve eigenschappen van een hedengaase gevelsteen.

  Onze toonzaal is zeker een bezoekje waard om u dromen niet doen vervagen!
 • Transport

  Transport

  Alle materialen kunnen vakkundig op de werf of aan huis geleverd worden.
  Met onze kip- en kraanwagens lossen onze ervaren chauffeurs tot op de derde verdieping indien deze goed bereikbaar zijn.
  Ook plaatsing van putten,  welfsels … en allerhande vervoer is mogelijk.


 • Vloer- & wandtegels

  Vloer- & wandtegels

  Een wereld vol tegels
  Vandaag de dag kent de tegelwereld bijna geen grenzen meer, zowel qua innovatie als produktie is praktisch alles mogelijk. Glasmozaiek, metaal- en glastegels, extreme formaten, tegels met ingebouwde led-verlichting, perfecte imitaties van natuursteen, ... u kan het zo gek niet bedenken.

  Onze ruime toonzaal wordt dan ook continu aangepast met de laatste trends en nieuwigheden. Kwaliteit en correct advies is hier voor ons topprioriteit. In onze showroom stellen wij enkel de betere merken en tegels tentoon die voldoen aan de strengste normen. Tevreden klanten is immers onze beste reclame.

  Ook de plaatsing van uw vloer- en of muurtegels kan door ons verzorgt worden door professionele vakmensen. Daarnaast hebben wij een compleet gamma tegellijmen, voegsels, afwerkingsprofielen en onderhoudsprodukten op stock om uw tegels te plaatsen en te onderhouden. Bij ons kan u terecht voor een totaalpakket van A tot Z.