Sluiten

Gedimat SMETS

 • Nieuwenrodestraat 13
 • 1861 Wolvertem - Meise
 • Tel.: 015 71 11 19
 • Fax: 015 71 20 94
 • Facebook
 • YouTube

Openingsuren

TOONZAAL & MAGAZIJN

 • ma tot vr07u00 - 12u0012u45 - 17u00
 • zaterdag08u00 - 12u00of op afspraak

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

Onze troeven

Gedimat Smets houdt kwaliteit continu hoog in het vaandel. Dat betekent dat we alleen kwalitatieve producten en diensten leveren, aangevuld met een correcte service. Onze unieke service bestaat uit:

 • Verhuring van gereedschap

  Verhuring van gereedschap

  Bij ons kan u plaatsingsmateriaal huren zoals:


  • liften voor gipskartonplaten voor het eenvoudig plaatsen tegen de plafond

          Huurprijs:
          22,00 €/dag
          18,00 €/extra dag
          81,00 €/week
          Waarborg: 150€


  • schuurmachines

          Huurprijs:
          30,00 €/dag
          20,00 €/extra dag
          110,00 €/week
          Waarborg: € 350

  • klinkerscharen voor het snijden van klinkers

          Huurprijs:
          18,00 €/dag
          15,00 €/extra dag
          70,00 €/week   

          Waarborg: 125€


  • Draagklemmen voor het plaatsen van grote tegels

          Huurprijs:
          10 €/dag
          Waarborg: € 150

  Prijzen excl. 21% BTW

 • DeWALT-center

  DeWALT-center

  DeWALT: duurzaam professioneel gereedschap
  Al meer dan 80 jaar heeft DeWALT een goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame professionele machines opgebouwd.

  Als DeWALT-CENTER staan wij garant voor een ruim stockassortiment, informatief en technisch advies en voor een uitstekende service naverkoop.

  DeWALT heeft vertrouwen in zijn produkten en biedt een uitstekende garantie voor professionele gebruikers van het produkt:

  • 30 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE
  • 1 JAAR GRATIS SERVICE-CONTRACT
  • 1 JAAR GARANTIE

 • Röben-dealer

  Röben-dealer

  RÖBEN: Duitse kwaliteit!
  Reeds 4 generaties is onze firma RÖBEN-dealer. De Röben-groep bestaat uit 14 fabrieken in Europa & Amerika waarin meer dan 2.000 kwaliteitsproducten uit gebaken klei worden vervaardigd.

  De Röben-poroton is één van de paradepaardjes uit het gamma. Dit zijn binnenmuur blokken met zeer hoge thermische en akoestische isolatiewaarden. Deze blokken kunnen zowel vermetst als verlijmd worden.

  Verder produceert Röben een zeer ruim assortiment hoogwaardige gevelstenen en dakpannen. Gaande van strak modern, rustiek tot zeer exclusief en speciaal. 

  Keramische vloertegels voor interieur en terras, industriële tegels alsook een indrukwekkend assortiment keramische straatklinkers voor wegen en opritten behoren tot het Röben gamma.

 • (Maatwerk) natuursteen

  (Maatwerk) natuursteen

  De charme van natuursteen
  Natuursteen is een uniek produkt zowel voor binnen- en buitentoepassingen. De natuurlijke charme en de warme kleurschakeringen kunnen door geen enkel produkt vervangen worden. In de keramische tegelwereld vinden we zeer mooie natuursteen imitaties, maar het blijven natuurlijk imitaties. Over natuursteen worden er veel misvattingen de wereld ingestuurd.

  De misvattingen over natuursteen op een rijtje

  • Natuursteen: te duur
  Er zijn reeds heel wat soorten voor binnen- als buitentoepassingen van < 25€/m².

  • Natuursteen: niet vorstvrij
  Er zijn natuurlijke een heleboel natuursteen soorten die enkel voor binnen toepassingen mogen gebruikt worden. Daarnaast zijn er de natuursteensoorten voor buiten die voldoende getest zijn door o.a. het W.T.C.B. op vorstbestendigheid. Loskomen of barsten van tegels heeft eerder te maken met onzorgvuldige plaatsing.

  • Natuursteen: gevoelig voor vlekken
  Binnen worden natuurvloeren verzadigd en onderhouden met speciale produkten zodat het onderhoud kinderspel wordt. Buiten laat je het natuurprodukt best aan de natuur over. De steen reinigt zichzelf. Een ferme regenbui kan wonderen doen …

  • Natuursteen: moeilijk te plaatsen
  Volg steeds de plaatsingsvoorschriften of doe een beroep op een vakman.

  • Natuursteen: te glad
  Kies een aangepaste afwerking:. gevlamd, gebouchardeerd, natuurruw …

  Maatwerk voor al uw natuursteen
  Dorpels, venstertabletten, trappen, keukenwerkbladen, badkamertabletten, tafelbladen of eigen creaties. Wij maken het allemaal volgens uw wensen en afmetingen in de juiste natuursteen soort. In onze toonzaal vindt u een zeer ruim gamma natuursteen produkten waar maatwerk in mogelijk is. Wij besteden ook de grootste zorg aan de opmeting, maken van een plan, fabricatie en eventueel plaatsing van alle maatwerk door professionele mensen.

  Maatwerk kan sober, strak, modern tot zeer luxueus afgewerkt worden naargelang het budget. Voor ieder wat wils. Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn. Zo hebben wij standaard arduindorpels op stock in 5cm dik, 18cm breed in verschillende lengtes aan zeer voordelige prijzen.

  Kom gerust eens langs met uw plan of idee zodat wij samen met u uw project kunnen uitwerken. Bekijk hieronder alvast enkele mooie realisaties.


 • Haro parket vloeren

  Haro parket vloeren

  Natuurlijke warmte
  Wenst u een natuurlijke, warme en klassevolle vloerbekleding? Dan weet ons gamma parketvloeren u zeker te bekoren. Ons assortiment gaat van een klassieke kwaliteitsvolle laminaat tot en met een massieve plankenvloer volledig naar wens bewerkt en afgewerkt. Voor elk budget wat wils. Ook hier streven wij naar perfectie en topkwaliteit door samen te werken met betrouwbare leveranciers en topmerken. Een perfecte plaatsing is hier van crusiaal belang. Een ervaren vakman plaatst uw droomvloer in uw woning op een professionele manier.

  • Laminaat: HARO Duits kwaliteits merk
  Verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende slijtlagen, lock-connect verbinding (kliksysteem), met of zonder Silent Pro (geluidsdempende onderlaag)

  • Fineerparket: HARO Duits kwaliteits merk
  Vergelijkbaar systeem met de laminaatvloer zoals dikte, afmetingen, kliksysteem, met het enige verschil dat hier een massieve toplaag van 1mm is aangebracht. Bijvoorbeeld ideaal voor slaapkamers.

  • Legklaar parket: HARO Duits kwaliteits merk
  Dit is een samengestelde parketvloer bestaande uit 3 lagen die kruiselings zijn opgebouwd waardaar deze planken zeer stabiel worden en dus zwevend kunnen geplaatst worden. Deze zijn verkrijgbaar met een massieve toplaag van 2.5, 4 en 6 mm. De Haro legklare parketten zijn gelakt of geolied in standaard kleuren.

  • Massieve plankenvloer
  Verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes, breedtes en houtsoorten. Met of zonder vellingkanten. Deze vloeren dienen steeds volledig verlijmd te worden doordat ze gevoeliger zijn voor temperatuur- en vochtschommelingen. De plaatsing door een ervaren parketteur is hier geen overbodige luxe.

  • Multitopfloor: HAK / ORIENT
  Dit type parketvloer heeft de laatste jaren de verkoop van de massieve parketten serieus teruggedrongen. Het is ook een samengestelde stabiele parketvloer met een massieve toplaag van 4 of 6 mm op een berkenmultiplex. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en kan afgewerkt worden naar uw persoonlijke keuze in de fabriek of bij u thuis. Kan zwevend of volledig verlijmd geplaatst worden. Deze vloeren zijn dus stabieler dan een volledige massieve vloer en eenvoudiger te plaatsen.

  Kom gerust langs met uw plan of idee zodat wij met u uw project kunnen uitwerken.

 • Vloer- & wandtegels

  Vloer- & wandtegels

  Een wereld vol tegels
  Vandaag de dag kent de tegelwereld bijna geen grenzen meer, zowel qua innovatie als produktie is praktisch alles mogelijk. Glasmozaiek, metaal- en glastegels, extreme formaten, tegels met ingebouwde led-verlichting, perfecte imitaties van natuursteen, ... u kan het zo gek niet bedenken.

  Onze ruime toonzaal wordt dan ook continu aangepast met de laatste trends en nieuwigheden. Kwaliteit en correct advies is hier voor ons topprioriteit. In onze showroom stellen wij enkel de betere merken en tegels tentoon die voldoen aan de strengste normen. Tevreden klanten is immers onze beste reclame.

  Ook de plaatsing van uw vloer- en of muurtegels kan door ons verzorgt worden door professionele vakmensen. Daarnaast hebben wij een compleet gamma tegellijmen, voegsels, afwerkingsprofielen en onderhoudsprodukten op stock om uw tegels te plaatsen en te onderhouden. Bij ons kan u terecht voor een totaalpakket van A tot Z.