Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

DOE HIER TEGEL INSPIRATIE OP!

Als tegelhandelaar weten we dat het belangrijk is mee te zijn met de trends. We bezoeken dan ook jaarlijks diverse Europese beurzen op steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Op basis daarvan maken we ons assortiment op en zorgen we ervoor dat er een uitgebreid gamma aan verschillende tegels aanwezig is in onze toonzaal. 

 

Stijlen & Trends

 • Keramische tegels

  Keramische tegels

  In onze toonzaal en toonpark vind je een uitgebreid gamma aan keramische tegels terug. De verschillende patronen, kleuren en formaten zorgen ervoor dat je bij Gedimat Smets zeker de tegel van je dromen ontdekt.

  Bekijk stijl
 • Keramisch parket

  Keramisch parket

  Een houten vloer in jouw woning met een warme en natuurlijke uitstraling, zonder het intensieve onderhoud ervan? Dan zijn onze keramische parket tegels zeker iets voor jou! Je vindt ze hier in vele patronen en kleuren.

  Bekijk stijl
 • Accenttegels

  Accenttegels

  Jouw badkamer, keuken of zithoek een unieke uitstraling geven? Dat kan makkelijk met onze accenttegels. Ontdek hier de mogelijkheden van onze selectie patroontegels, zelliges en mozaïek.

  Bekijk stijl
 • Vinyl

  Vinyl

  Ook met vinyl heb je heel wat mogelijkheden om je vloeren een nieuwe look te geven. Ga je voor een landelijke, nostalgische of industriële look? Bij Gedimat Smets kan het allemaal.

  Bekijk stijl
 • Natuursteen

  Natuursteen

  Ga je voor een natuurlijke en exclusieve look in je woning? In onze toonzaal kan je heel wat verschillende soorten natuurstenen vinden. Ideaal voor binnen en buiten.

  Bekijk stijl
 • Buitentegels

  Buitentegels

  Jouw tuin gezellig het hele jaar door? Met onze uitgebreide keuze aan tuintegels zorgen wij dat je kan genieten van jouw terras en tuinkamer in zomer en winter.

  Bekijk stijl
 • Toebehoren

  Toebehoren

  Klaar om vloeren of wanden te betegelen? Bij Gedimat Smets zorgen we ervoor dat je de correcte benodigdheden hebt.

  Bekijk stijl