Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Buitentegels

In ons uitgebreid gamma aan tegels kan je ook heel wat buitentegels terugvinden van kleine tot grote formaten. Maak je tuin klaar voor ieder seizoen en kies een keramische terrastegel of natuursteen om je tuin de look te geven waar je altijd al van droomde. 
Kom onze eigen selectie bekijken in ons toonpark of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom buitentegels? 

We staan met ons advies klaar om samen met jou de ideale terrastegels te vinden. Je vindt er een uitgebreid gamma in ons buiten toonpark, van modern tot eerder klassiek.  

✓ Kras- en vlekbestendig: Zonder zorgen genieten op jouw terras? Met ons uitgebreid gamma aan kras- en vlekbestendige tegels ben je zeker van een zorgeloos buitenleven. 
✓ Wordt niet te warm: Zit de zon een hele dag op je terras? Veel van onze tegels zijn hittebestendig, waardoor je ze bij de warmste temperaturen nog vlot kan betreden.  
✓ Duurzaam: Onze buitentegels zijn van perfecte kwaliteit en gaan jarenlang mee. 
✓Onderhoudsvriendelijk: Onze keramische tegels zijn zeer makkelijk te onderhouden. Hier ga je niet veel tijd aan spenderen. 

 

Alternatieven voor buitentegels

Betonklinkers of betonstraatstenen zijn in heel wat formaten en variëteiten te verkrijgen. Deze klinkers zijn zeer duurzaam en prijs/ kwaliteit een zeer goede optie voor jouw terras of oprit.  
Kleiklinkers (keramische klinkers) zijn een zeer duurzame optie als tuintegel. Het is dan ook een 100% natuurlijk product en gaat jarenlang mee. In vergelijking met de betonklinkers behouden de kleiklinkers hun kleur nog beter! 
Waterdoorlatende klinkers zorgen ervoor dat het water kan doorsijpelen naar de bodem. Hun doorlatendheid wordt gecreëerd door de brede voegen en de poreusheid van de stenen. Voor sommige toepassingen de beste optie!
Sierkiezels zijn een zeer goedkope en efficiënte manier om je tuin of oprit af te werken. Keuze te over!
✓ Tot slot hebben we ook kunstgras in ons assortiment waarmee je jouw tuin of een deeltje ervan een mooie gras uitstraling geeft zonder te moeten denken aan verzorgen en maaien.

Ga voor kwaliteitsvolle terrastegels.

Klaar om je tuin helemaal af te maken en tot rust te komen? Bij Gedimat Smets ben je zeker van een persoonlijke service en een oplossing op maat.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze toonzaal.

 


Meer stijlen & trends