Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Buitentegels

Of je nu een elegante oprit wilt aanleggen, een tuinpad wilt ontwerpen, of gewoon je terras wilt verfraaien, onze collectie biedt een diversiteit aan stijlen, materialen en afwerkingen om aan jouw specifieke behoeften en smaak te voldoen. Van robuuste natuursteen tot stijlvol keramiek, ontdek de perfecte tegelkeuze voor jouw buitenproject. Bezoek onze showroom om onze unieke selectie te bekijken, of plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

 Waarom buitentegels van Gedimat Smets? 

Bij Gedimat Smets zijn we erop gericht om samen met jou de perfecte buitentegels te selecteren. Onze buitenshowroom biedt een uitgebreide reeks opties, variërend van moderne tot meer traditionele stijlen.

 • Kras- en vlekbestendig
  Geniet zorgeloos op jouw terras met onze selectie van kras- en vlekbestendige tegels. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je onbezorgd kan ontspannen in de buitenlucht.

 • Hittebestendig
  Staat jouw terras de hele dag in de zon? Veel van onze tegels zijn hittebestendig.
 • Duurzaam
  Onze buitentegels zijn van uitmuntende kwaliteit en garanderen een lange levensduur. 

 • Onderhoudsvriendelijk
  Onze keramische tegels en natuurstenen zijn uiterst onderhoudsvriendelijk.

 

Bezoek onze showroom en laat je verrassen door onze schitterende collectie buitentegels. Ons deskundige team staat voor jou klaar om jou te assisteren bij het selecteren van de perfecte buitentegels voor jouw project. Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak, zodat we samen de opties kunnen verkennen en jouw buitenruimte kunnen omtoveren met onze kwalitatief hoogstaande buitentegels.

Ontdek onze alternatieven voor buitentegels

 • Betonklinkers of betonstraatstenen zijn in heel wat formaten en variëteiten te verkrijgen. Deze klinkers zijn zeer duurzaam en prijs/ kwaliteit een goed alternatief voor jouw terras of oprit.  
 • Kleiklinkers (keramische klinkers) zijn een zeer duurzame optie als tuintegel. Het is dan ook een 100% natuurlijk product en gaat jarenlang mee. In vergelijking met de betonklinkers behouden de kleiklinkers hun kleur nog beter! 
 • Waterdoorlatende klinkers zorgen ervoor dat het water kan doorsijpelen naar de bodem. Hun doorlatendheid wordt gecreëerd door de brede voegen en de poreusheid van de stenen.
 • Sierkiezels zijn een zeer goedkope en efficiënte manier om je tuin of oprit af te werken.
 • Tot slot hebben we ook kunstgras in ons assortiment waarmee je jouw tuin of een deeltje ervan een mooie graslook geeft zonder te moeten denken aan het onderhoud.

Ga voor kwaliteitsvolle terrastegels.

Bij Gedimat Smets zorgen we voor een persoonlijke service en oplossingen op maat, zodat jouw buitenruimte de perfecte plek wordt om te ontspannen en te genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom.


Meer stijlen & trends