Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Kom langs in onze toonzaal

 

Bij Gedimat Smets kan je terecht voor allerhande bouwmaterialen. We hebben een afdeling ruwbouw, een afdeling doe-het-zelf en een grote toonzaal waar een uitgebreid gamma aan tegels wordt tentoongesteld. Hier kan je terecht voor de echte afwerking van jouw woning. Onze tegelafdeling werd recent helemaal vernieuwd met de nieuwste trends. Je kan er kiezen uit duizend verschillende tegels zowel trendy als eerder klassiek.


In onze toonzaal kan je terecht voor een mooi aanbod buitentegels, klinkers en sierkiezels. Voor ieder wat wils. 

 

   

 

 

      

      

 

Onze tegels in de kijker

 • Groot assortiment keramische tegels

  Groot assortiment keramische tegels

  In ons ruim aanbod aan keramische tegels vind je tegels voor binnen en buiten in heel wat verschillende kleuren en stijlen. Bij Gedimat vind je dus zeker de tegel die je zoekt! Lees meer

 • Veelzijdig keramisch parket

  Veelzijdig keramisch parket

  Keramisch parket is in elke kamer van je woning mogelijk. In je badkamer, keuken of woonkamer. Ze passen overal.

   

  Lees meer

 • Mozaïek

  Mozaïek

  In ons assortiment aan mozaïek tegels zitten er heel wat verschillende kleuren en formaten. Je vindt hier dus zeker de kleine tegels waar je naar op zoek was. Lees meer

 • Patroontegels

  Patroontegels

  Op zoek naar een tegel die een vintage touch aan je woning geeft? Dan zijn deze patroontegels misschien wel iets voor jou.

  Lees meer

 • Onderhoudsvriendelijke vinyl

  Onderhoudsvriendelijke vinyl

  Wil je graag de gezellige uitstraling van een parket vloer in huis, zonder rekening te houden met het onderhoud ervan? Dan zijn onze vinyl vloeren misschien wel iets voor jou.

  Lees meer

 • Ruim aanbod natuursteen

  Ruim aanbod natuursteen

  Van Graniet tot blauwe hardsteen of marmer, bij Gedimat Smets vind je het allemaal. Kom alle mogelijkheden bekijken in onze toonzaal. 
  Lees meer

 • Duurzame buitentegels

  Duurzame buitentegels

  Al de buitentegels zijn van zeer goede kwaliteit, waardoor deze jarenlang meegaan. Ideaal om elk seizoen van je tuin te genieten.
  Lees meer