Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Natuursteen

Wil je extra unieke tegels in je woning? In ons uitgebreid assortiment aan natuursteen tegels vind je zowel binnen- als buiten tegels die in elke ruimte toepasbaar zijn. 
Kom onze natuursteen selectie bekijken in onze toonzaal of maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Soorten natuursteen

Zoals de naam het zegt, wordt natuursteen gevormd door verschillende natuurlijke processen. Deze unieke gesteentes worden overal ter wereld ontgonnen. Ontdek hier welke natuurstenen je kan terugvinden in onze gamma. 


Graniet is een 100% natuurlijke steen die gevormd wordt door een eeuwenoud proces in de diepe aardlagen. Dit maakt graniet zeer uniek om mee te werken! 
Blauwe hardsteen ontstaat door aardlagen die reeds miljoenen jaren onder hoge druk tegen elkaar drukken. Uniek aan deze steen zijn de blauwe tinten en tekeningen in de steen.
Marmer is kalksteen die gekristalliseerd is. Deze harde steensoort geeft de ruimte snel een zeer luxueuze look. Er zijn heel wat verschillende afwerkingsmogelijkheden wat ervoor zorgt dat de ruimte steeds een unieke uitstraling krijgt.
Leisteen wordt vaak ontgonnen in bergachtig gebied en is vooral gekend als dakbedekking, toch kan deze steen perfect gebruikt worden als vloer- of wandbekleding. Ga je voor een natuurlijke look met veel charme, dan is leisteen zeker een goede keuze. 
✓ Tot slot kan je ook kalksteen, basalt en kwartsiet bij ons terugvinden. Deze natuurlijk gewonnen steensoorten zijn ook van zeer sterke kwaliteit en geven jouw woning die persoonlijke touch waar je altijd al van droomde.

 

Ga voor een unieke uitstraling met natuursteen.

Je kan onze natuursteentegels in elke kamer van jouw woning gebruiken, van woonkamer tot in badkamer of keuken. Ook maatwerk is mogelijk. Denk maar aan trappen, vensterbanken en keukenwerkbladen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze toonzaal.

Meer stijlen & trends