Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Uw expert in tegels voor vloeren en wanden

Bezoek onze toonzaalGa naar afdeling bouwmaterialen

Oktoberactie Moduleo* Geldig op het volledige gamma Layred en Roots
Ons assortiment

Als je bij Gedimat Smets de tegels niet vindt die je zoekt, dan vind je ze nergens. De kans is groot dat je in ons uitgebreid assortiment aan keramische tegels, natuursteen tegels en vinyl de gepaste tegel vindt die jouw interieur af maakt. 

 • Keramische tegels

  Keramische tegels

  In onze toonzaal en toonpark vind je een uitgebreid gamma aan keramische tegels terug. De  verschillende patronen, kleuren en formaten zorgen ervoor dat je bij Gedimat Smets zeker de tegel van je dromen ontdekt.  

  Ontdek meer

 • Keramisch parket

  Keramisch parket

  Een houten vloer in jouw woning met een warme en natuurlijke uitstraling, zonder het intensieve onderhoud ervan? Dan zijn onze keramische parket tegels zeker iets voor jou! Je vindt ze hier in vele patronen en kleuren.

  Ontdek meer

   

   

  Ontdek ons volledig assortiment

 • Accenttegels

  Accenttegels

  Jouw badkamer, keuken of zithoek een unieke uitstraling geven? Dat kan makkelijk met onze accenttegels. Ontdek hier de mogelijkheden van onze selectie patroontegels, zelliges en mozaïek.

  Ontdek meer

Onze tegels in de kijker

 • Groot assortiment keramische tegels

  Groot assortiment keramische tegels

  In ons ruim aanbod aan keramische tegels vind je tegels voor binnen en buiten in heel wat verschillende kleuren en stijlen. Bij Gedimat vind je dus zeker de tegel die je zoekt! Lees meer

 • Veelzijdig keramisch parket

  Veelzijdig keramisch parket

  Keramisch parket is in elke kamer van je woning mogelijk. In je badkamer, keuken of woonkamer. Ze passen overal.

   

  Lees meer

 • Mozaïek

  Mozaïek

  In ons assortiment aan mozaïek tegels zitten er heel wat verschillende kleuren en formaten. Je vindt hier dus zeker de kleine tegels waar je naar op zoek was. Lees meer

 • Patroontegels

  Patroontegels

  Op zoek naar een tegel die een vintage touch aan je woning geeft? Dan zijn deze patroontegels misschien wel iets voor jou.

  Lees meer

 • Onderhoudsvriendelijke vinyl

  Onderhoudsvriendelijke vinyl

  Wil je graag de gezellige uitstraling van een parket vloer in huis, zonder rekening te houden met het onderhoud ervan? Dan zijn onze vinyl vloeren misschien wel iets voor jou.

  Lees meer

 • Ruim aanbod natuursteen

  Ruim aanbod natuursteen

  Van Graniet tot blauwe hardsteen of marmer, bij Gedimat Smets vind je het allemaal. Kom alle mogelijkheden bekijken in onze toonzaal. 
  Lees meer

 • Duurzame buitentegels

  Duurzame buitentegels

  Al de buitentegels zijn van zeer goede kwaliteit, waardoor deze jarenlang meegaan. Ideaal om elk seizoen van je tuin te genieten.
  Lees meer