Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Zelliges

Ontdek de betovering van zellige tegels en marokkaanse tegels voor jouw keuken of andere ruimtes. Of je nu op zoek bent naar zellige tegels in zwart, wit, blauw, of zelfs goedkoop wilt winkelen in onze zelliges outlet, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Meer producten

  • Mozaïek

    Mozaïek

    Ontdek de magie van mozaïek tegels voor een unieke en prachtige toevoeging aan jouw interieur. Mozaïektegels zijn de perfecte manier om een vleugje kunst en elegantie aan elke ruimte te geven. Of je nu je keuken, badkamer, of een andere kamer wilt transformeren, mozaïektegels bieden eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie.

  • Patroontegels

    Patroontegels

    Stap binnen in de fascinerende wereld van patroontegels, waar kunst en functionaliteit samenkomen om jouw ruimte te transformeren. Patroontegels zijn niet zomaar vloer- of wandbekleding; ze zijn een statement, een kunstwerk op zichzelf, en ze hebben de kracht om elke kamer tot leven te brengen.

Of je nu op zoek bent naar marokkaanse tegels, mozaïek of patroontegels voor je keuken, badkamer of een andere ruimte, bij ons vind je een ruime keuze aan opties. Van zwart en wit tot blauw en andere kleuren, wij bieden diverse mogelijkheden om je ruimte te personaliseren en te verfraaien.

Meer tegels