Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Accenttegels

Naast de meer ‘standaard’ tegels hebben wij ook een selectie accenttegels. Deze tegels zijn een eyecatcher in jouw woning en zorgen voor een mooi detail. In onze showroom ontdek je een verscheidenheid aan patroontegels, mozaïektegels en zelliges, die stuk voor stuk de perfecte finishing touch kunnen bieden aan jouw project.

Patroontegels

Patroontegels werden eeuwenlang manueel gemaakt met natuurlijke materialen. Tegenwoordig worden deze met evenveel zorg en volgens de moderne technieken geproduceerd, waardoor ze voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Kom onze selectie accenttegels bekijken in onze toonzaal of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Mozaïek

Mozaïek bestaat uit veel kleine tegels die samen een mooi ontwerp creëren of een unieke look aan je ruimte geven. In ons assortiment aan mozaïektegels zitten er heel wat verschillende kleuren en formaten, waardoor je zeker de tegels vindt die voor het juiste accent zorgen.

Zelliges

Zelliges, ook wel bekend als marokkaanse tegels, zijn kleine vierkante tegeltjes die zich onderscheiden door hun unieke eigenschappen en veelzijdige toepassingen. Vervaardigd uit klei, worden deze tegels vaak nog met de hand geproduceerd, wat elk stuk een uniek karakter geeft. Dit maakt ze ideaal voor het creëren van opvallende accenten in diverse ruimtes. 

 

Kom de mogelijkheden ontdekken in onze showroom of maak een afspraak.

 

   

 

 

      

      

 

Wat zijn de voordelen van accenttegels? 

Accenttegels zijn dé manier om persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan je ruimte. Hier zijn enkele redenen waarom je voor onze accenttegels zou moeten kiezen:

 • Creatieve vrijheid
  Accenttegels bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden met diverse kleuren, vormen en patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je interieur een unieke uitstraling.

 • Eyecatchers 
  Accenttegels trekken direct de aandacht en voegen visuele diepte en interesse toe aan elke kamer. Ze kunnen dienen als opvallende backsplash in de keuken, kunstzinnige douchewand in de badkamer, of decoratief element elders in huis.

 • Diverse materialen 
  Onze accenttegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waardoor je met textuur en oppervlakteafwerking kunt spelen en de gewenste impact kunt creëren.

 • Onderhoud
  Accenttegels zijn eenvoudig te onderhouden.

Accenttegels zijn de finishing touch waarmee je jouw ruimte transformeert van gewoon naar buitengewoon. Ze bieden creatieve vrijheid, visuele aantrekkingskracht en een kans om je persoonlijke stijl te laten stralen. Kies voor accenttegels en maak een blijvende indruk in elke kamer van je huis.

Wat zijn de nadelen van accenttegels?

 • Kosten
  Accenttegels zijn doorgaans prijziger dan reguliere tegels vanwege hun exclusieve patronen, materialen en vervaardigingsmethoden. Dit kan voor sommige klanten een financiële uitdaging zijn. Gedimat Smets biedt ondersteuning bij het zoeken naar kosteneffectieve alternatieven die passen binnen het budget en geeft advies over andere tegelopties.

 • Installatiecomplexiteit
  Accenttegels met ingewikkelde patronen of mozaïeken kunnen een uitdagende installatie vereisen. Gedimat Smets heeft professionele installateurs met de nodige expertise voor een snelle installatie.

 • Beperkte beschikbaarheid
  Sommige accenttegels zijn mogelijk niet direct beschikbaar en moeten worden besteld, wat kan leiden tot wachttijden en vertragingen in het project. Klanten moeten rekening houden met de levertijd van accenttegels en plannen vooruit om vertragingen te voorkomen. Gedimat Smets kan informatie verstrekken over de beschikbaarheid en levertijden van specifieke accenttegels waardoor jouw wachttijd en vertraging niet van toepassing is.

Kom onze accenttegels ontdekken!

Bezoek onze showroom of maak een afspraak om te bespreken hoe onze accenttegels jouw project kunnen verbeteren. Gedimat Smets staat klaar om jouw interieurvisie werkelijkheid te maken.

Meer stijlen & trends