Gedimat SMETS
Nieuwenrodestraat 13, 1861 Wolvertem - Meise
Vandaag geopend: 7u - 12u & 12u45 - 17u

Accenttegels

Naast de meer ‘standaard’ tegels hebben wij ook een selectie accenttegels. Deze tegels zijn een eyecatcher in jouw woning en zorgen voor dat mooie detail. In onze toonzaal kan je patroontegels, mozaïek tegels en zelliges terugvinden. Ontdek er hier alvast meer over.

Patroontegels

Deze tegels met vintage look werden eeuwenlang manueel gemaakt met natuurlijke materialen. Vandaag de dag worden deze met evenveel zorg en volgens de moderne technieken geproduceerd, waardoor ze voldoen aan alle kwaliteitsnormen. 

Kom onze accenttegels selectie bekijken in onze toonzaal of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Mozaïek

Mozaïek bestaat uit veel kleine tegels die samen een mooi tegel ontwerp creëren of een unieke look aan je ruimte geven. In ons assortiment aan mozaïek tegels zitten er heel wat verschillende kleuren en formaten, waardoor je dus zeker de tegels vindt die voor het juiste accent zorgen.

Zelliges

Ook zelliges, de vierkante tegeltjes zijn voor verschillende toepassingen zeer uniek. Deze tegels gemaakt uit klei, ontstaan vaak nog uit een manueel productieproces, waardoor ze allemaal uniek zijn. Ideaal om extra accenten te leggen in sommige ruimtes.

 

Waarom kiezen voor accenttegels?

✓ kwalitatief evenwaardig aan andere tegels
✓ Gebruik je creativiteit om unieke accenten in jouw woning te voorzien.

Creëer een unieke look met je accenttegels.

Je kan accenttegels in elke ruimte van je woning plaatsen. Zo zorg je voor een mooie inkomhal, een unieke badkamer of kleurrijke keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze toonzaal.

 

Meer stijlen & trends